Prancūziškas bučinys persirengimo kabinoje

Pirmasis vyro bučinys daug ką pasako apie jį

Sveiki, brangūs mano skaitytojai. Dabar papasakosiu vieną nuostabiausių savo gyvenime išgyventų nuotykių. Stengsiuosiu kuo detaliau viską papasakoti. Taigi pradedam. Žiema, 5 valanda vakaro, aplink Vilniuje visur tamsu. Esu panoramoje, į lauką net nesinori lįsti, žvarbu, siaučia stiprus vėjas. Prekybos centre ieškau sau „atseit” nusipirkti kelnių. Įeinu į parduotuvę – apranga ir atsistoju prie įėjimo, apsižvalgau. Priešais mane trys simpatiškos konsultantės. Viena stovi kiek toliau, kita konsultuoja žmogų, o antroje pusėje aprangos parduotuvės pusėje stovi – mano taikinys. Tai apie 175 cm ūgio tamsiaplaukė, rudų plaukų, vilkinti juodas aptemptas kelnes konsultantė. Mmm.. ;]].

Lėtais žingsniais pradedu eiti link džinsų ir šios konsultantės ;]. Mano nugara atlošta, smakras pakeltas, žvilgsnis į konsultantę. Trumpas akių kontaktas. Akis nusuko į šoną, trumpai pažiūrėjo į mane ir toliau lankstė drabužius. Prieinu link jos, veide truputis šypsenos, ramiu balso tonu paklausiu. „Pas mane tokia situacija, aš įsidarbinau dirbti brokeriu ir galvoju kokius drabužius galėčiau nešioti darbe. Kostiumo nenoriu. Su juo jaučiuosi kaip pasmaugtas pingvinas ;]], kažką laisviau reikia. Treningų nenoriu ;D. Gal ką patartum?”. Štai nuo šių žodžių visa istorija ir prasidėjo.

Kaip regavo konsultantė į tą pingviną ir treningus? Jos veide pasirodė šypsena, kuri greitai dingo. Jos atsakymas buvo nežinau. Mintyse skambėjo žodžiai, „atstok ir neklausinėk durnų klausimų”. Nieko nelaukdamas dar sukonkretinu situaciją.” Na matai, man ištikrų nebūtų jokio skirtumo ką rengtis, bet šioje naujoje firmoje, daugiau nei pusę – moterų. Praeitame mano darbe, dirbome mes vieni vyrai.” Ji truputį pasuka kūna link manęs ir sako, – „o kur tu dirbi”. Atsakau, „taigi aš tau sakiau ;]]]. Nesiklausei manęs. Tu taip visada žmonių negali išklausyti ?;]]”. Užsimezga lengvas flirtas.

Straipsniai 1 reklama

Konsultantė sako „ nu gerai sakyk kuo dirbi”. Atsakau, – „ dabar turėsi atspėti” ;], tai žmonės, kurie perka, nuomoja, parduoda NT”. Ji – „Ai brokeris, na mano vienas draugas dirba ir, tai atrodo marškinius nešioja”. Aš, -„tai aš turiu marškinius, bet va su kelnėm, tai reikia pasižiūrėti”. Nueinu prie kelnių ir paimu pirmas po ranka pasitaikiusias kelnes. Prienu prie jos ir klausiu, „ na kaip manai šios būtų neblogai ?”. Ji atsako „pabandyk pasimatuoti”. Štai čia prasidėjo viliojimas pasikliaunant įrankį – kūno kalba.

Įeinu prie persirengimo kabinų, nueinu prie tolimiausiai esančios, už kampo. Eidamas mintyse sau kartojau, „tu neatsispirsi man, kad ir kokį kalės skydą esi užsidėjus”. Įeinu į kabiną, apsirengiu kelnes, man jos didelės, jaučiuosiu kaip pingvinas maiše. Išeinu ir pašaukiu ją, kad pažiūrėtų. Ji ateina, kaip konsultantė atlieka darbą, jokio manimi susidomėjimo. Aš kaip tetro atlikėjas išeinu „iš užkulsių į sceną” ir laikau stiprų akių kontaktą su ja. Ji žiūri į mano kelnes, o man per pilvą šiurpuliukai bėga ;]]. Ji ta mergina, kur manyje kuria ugnį ;]. Sakau – „Jos man per didelės, pažiūrėk kažką panašaus, tik mažesnės išmieros”.

Atneša man paprastus, mažesnės išmieros mėlynus džinsus. Paduoda, matuojuosiu.., o ji klausia” na kaip šitie?”, aš – „per maži man jie” ir su tais žodžiais iššoku iš persirengimo kabinos ir pakraipau klubus ;]]]. Mano kojos ir subinytė aptemtos, kelnes aiškiai per mažos, bet jei patiko mano klubų pakraipymas ;]]]. Pasirodė šypsena jos veide, ji pradėjo normaliai gestikuliuoti – atsidarė jos kūno kalba. Kalės skydas – sumažėjo, bet vis dar yra.

Toliau paprašiau dar atnešti iš lininių kelnių. Taip pat pasimatavau ir su ja išsišnekėjom apie liną. Kad tai labai praktiška, kai jos būna storesnės kelnės, ypač žiemą kai už lango žvarbu. Pajutau, kad tarp mūsų užsimesgė pokalbis, ji manimi pradėjo domėtis. Paklausė, kurioje tiksliai vietoje dirbu.

Po šių linijinių kelnių sekė dar kitos kelnės, matavausi atrodo jau 8 kelnes. O ji man vis nešė ir nešė. Panauduoju būrimo iš deną techniką patikrinti kaip jaučiasi kai liečiu ją. Sakau – „ kiek pabendravau su tavimi, tu nesi pastovus žmogus, tai yra, nors ir tau patinka vienoj vietoje būti, bet tu vistiek nori į kitą vietą „. Atverčiu savo delną ir sakau, jog ši – gyvenimo linija ir jos išgaubtumas rodo žmogaus pastovumą. Garantuoju jog pas tave ji yra stipriai išsigaubusi”. Ji atverčia savo delną, pasižiūri, aš lėtai prieinu ir paimu jos delną. Jos ranka neįsitempusi, pasakoju apie jos linijas delne. Ji palinkusi į mane, aš atsilošęs, šneku labai lėtai su intonacija, šnekėdamas darau pauzes.

Pasisodinu ją ant suoliuko, mudu vieni, žmonių aplinkui nėrą, jos darbo kolegių taip pat nematyti. Užsimezga intymumas.

Toliau buriu iš delno, papasakoju apie savo delną, apie save. Papasakoju apie savo gyvenime pasiekimus. Išsiplečiu apie šokius. Pasakoju kaip išmokau šokti, nors šokdavau kaip medis, klubų visai nekraipydavau. Pasakau jog mokinu vaikinus šokti. Puikiai vertė pakyla ;]]..

Atsistoju, pasakoju lėtai vakščiodamas ir laikau akių kontaktą su ja. Ji sėdi kaip maža, nekalta mergaitė, kuri palinkusi į mane ir klausosi įdėmiai. Ši maža mergaitė, lygiai prieš kelesdiašimt minučių buvo nepalaužiama fyfa. Kalės skydas sumažintas iki minimumo.

Bešnekėdamas lėtai lėtai prieinu ir prisėdu šalia jos. Čia ši erdvė tapo mano džiunglės, kurias aš kontroliuoju. Jose sėdi mažytė pantera, kuri nori būti suviliota. Sėdim, ji pasakoja apie save. Pasakoja apie savo buvusį vaikiną. Aš prikišu savo pirštą prie savo lupų ir padarau” ššššššš”, tiesdamas pirštą link jos lūpų ir pirmą kartą per visą bendravimo laikotarpį palinkdamas prie jos. Ji nutyla, o mano lūpos praslenka palei jos lūpas. Pajutau jos lūpų šilumą. Ji tuo momentu įkvėpė giliai, krūtinė pakilo. Intymumo indas buvo pripildytas. Ji paraudo truputį.

„Oi, nagi grįžkim prie mūsų kelnių matavimosi”. Paprašiau jos atnešti mano matytas raudonas kelnes, kurios man krito į akį kai tik atėjau į parduotuvę. Ji sutrikusi, paskubomis nuėjo man atnešti tų raudonų kelnių. Jos rankos blaškėsi, ji nesuprato kas dedasi.

Net nesitikėjau taip greitai kelnių ;]]]. Paėmiau jas iš jos, persirengiau, jos man buvo kaip į sykį. Jaučiausi labai seksualus. Kraipiau savo šikną palei veidrodį ;]]. Ji „ na kaip tau ten?”. Aš nieko neatsakau.

Ir staiga išeinu prieš ją ;] Ir jūs būtumėte pamatę jos veidą ;DD. Jos akių obuoliai buvo išpūsti, pati buvo išsižiojusi ir žiūrėjo į mano kojas ;]]. Sakau „ jaučiuosiu kaip tikras šokėjas šiose kelnėse ;]]”, elegantiškai paprašau jos rankos pašokti. Kaip nekeista ji uždėjo ranką, apsukau ją, pritraukiau prie savęs, ji visa išėjusi iš pusiausvyros, plati šypsena veide, ji sužavėta. Nustumiu ją nuo savęs, dar kartą apsuku, pakeliu, išsuku ore ir įsinešu į persirengimo kabiną!

Priremiu ją prie sienos, kabinoje, užuolaidėlės vis dar atitrauktos.. Ji mane stumia nuo savęs, bet aš neleidžiu. Jos stūmimas greitai nusilpo, kaip mano lūpos slydo jos lūpomis..

Jos lūpos buvo storos ir taip buvo smagu bučiuotis!!, ji tempė ir glamžė mano maikę. Pantera norėjo mane sudraskyti. Mano rankos slydo jos nugarą, už pakaušiu tempiau jos plaukus, kaip kalės.. Aš norėjau ją ten išdulkinti!!!

Ji įkišo man liežuvį, mūsų liežuviai susijungė. Prancūziškas bučinys vedė iš proto tiek mane tiek ją.

Nustojau bučiuotis ir apsukau ją. Pradėjau bučiuoti jos sprandą, mano rankos dirgino jos krūtinę. Pajutau, kad ten pribėgę kraujo ir jos stangrios. Speneliai švietė per jos baltą, aptemptą maikutę. Jos kvėpavimas buvo padažnėjęs, ji susijaudinus. Mano ranka praslydo jos riestu užpakaliu ir staiga pasigirdo..

Kažkas ėjo link persirengimo kabinų, ji iškart sutriko, išsigando. Staigiai puolė ir užtraukė užuolaidėles. Abu stovėjome kabinoje, abiejų širdys daužėsi, kol tie nepažįstamojo žingsniai praėjo.

Dabar jos emocija – išsigandusi ir sutrikusi. Kai tas žmogus nuėjo mes atitraukėm užuolaidas, dar kartą pasibučiavom ir atsisveikinome.

Pats buvau ne mažiau sutrikęs, tik aš valdžiausi. Pamiršau paimti iš jos numerį. Kitą dieną nuvykau į jos darbą, įėjau į parduotuvę kaip tada, tačiau darbar, ji jau nebenusuko akių nuo manęs ir nelankstė toliau darbužių. Dabar jos dėmesys koncentruotas į mane, veide išsižiebė plati šypsena, viduje jos dega noras pakartoti tai. Aš praskraidrinau jos kasdienybę šiam sunkiam ir varginančiam drabužių pardavėjos darbe..

Pačiam toks atsitikimas buvo pirmą kartą gyvenime, tai buvo įdomiau nei prarasti nekaltybę..

Šokėjas

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *