Radijo stočių eteryje sukasi Sel šokių daina „Svetimi”

Jau kurį laiką radijo stoties „ZipFm” eteryje sukasi Sel šokių daina „Svetimi”. Šią dainą perdarė jaunas ir labai perspektyvus didžėjus, apie kurį mes paskleisime šiek tiek daugiau naudingos informacijos.

Dj Funny savo kūrybinę veiklą pradėjo 2000 metais, kai mokėsi mokykloje. Jis pradeda aktyviai lankyti įvairius klubus, kur susipažįsta su žinomais didžėjais ir nuolat sukasi jų apsupty, kaupia patirtį. 2006 metais Andrejus pradeda pats aktyviai dalyvauti įvairiuose vakarėliuose Lietuvoje. Užsimezga ryšiai su žinomais didžėjais, grupėmis ir prodiuseriais. Bet šie pasiekimai netenkina Andrejaus ir jis nusprendžia užsiimti savo kūryba. 2006 metų vasarą atsiranda keli populiarių Lietuvos ir Rusijos atlikėjų kūrinių DJ Funny breaks reworkai. O pirmomis 2007 m. sausio mėnesio dienomis atsiranda pirmasis DJ Funny remiksas sukurtas vienam iš visų laikų populiariausių šokių muzikos hitų Lietuvoje Sel – Svetimi, kuris transliujamas radijo stoties „ZipFm” eteryje. Andrejus pažada nepalikti be dėmesio ir kitų Lietuvos atlikėjų. Artimiausiu laiku planuoja išleisti savo singlą pavadinimu „Club Superstar”.

Dj Funny optimistiškai nusiteikęs, pasiruošęs atiduoti visas kūrybines jėgas ir populiarinti Lietuvoje klubinės muzikos stilių – breaks.

Views All Time
Views All Time
2618
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

16 − 14 =