Nauji Andriaus Mamontovo albumai – jau prekybos taškuose!

Dėl didelio prekybininkų susidomėjimo naujas Andriaus Mamontovo dainų albumas „Saldi. Juoda. Naktis” prekybos taškus pasiekė viena diena anksčiau. Per pirmadienį buvo parduota apie du su puse tūkstančio šio albumo vienetų. Trejus metus laukto Andriaus Mamontovo dainų albumo „Saldi. Juoda. Naktis” oficiali išleidimo data – vasario 14 diena.

Šiandien kartu su albumu „Saldi. Juoda. Naktis” prekyboje pasirodo ir kitas, instrumentinės muzikos Andriaus Mamontovo albumas „Tyla”. Didžiausiems gerbėjams albumo leidėjas kompanija M.P.3 pagamino limituotą partiją, kur specialioje pakuotėje sudėti abu šie albumai. Šios serijos tiražas yra tūkstantis vienetų.

Pirmasis albumo „Saldi. Juoda. Naktis” singlas „Liūdesio angelas” jau nuo gruodžio mėnesio yra įsitvirtinęs radijo stočių topuose. Niekur neskelbtą ir į albumą neįtrauktą dainą „Vienas” muzikos gerbėjai gali surasti omni surfport/pramogos/andrius mamontovas adresu wap.sp.lt.

Straipsniai 1 reklama

Vasario 17-tą dieną Kaune klube „Siena”, vasario 26-tą Vilniuje „Forum Palace” klube „Galaxy” ir kovo 24-tą dieną Vilniuje klube „Tamsta” įvyks Andriaus Mamontovo koncertai, kuriuose dainininkas su grupe pristatys savo naują programą.

Ankstesnis Andriaus Mamontovo dainų albumas „Beribiam danguje” buvo išleistas 2003 metais.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *