Lietuviai striptizo šokėjai neprilygo atvykėliams

„Pramogų banką“ Vilniuje penktadienio vakarą užvaldė moterys – pirmą kartą sostinėje vyko vyrų striptizo čempionato finalas „Baltic Men“. Anksčiau tradiciniame konkurse geriausi striptizo šokėjai varžydavosi uostamiestyje, o šiemet Klaipėdoje vyko tik pusfinalis.

„Klaipėdoje šiltesnės merginos. Nežinau, ar tai dėl pačios publikos, ar dėl to, kad Vilniuje scena yra aukščiau“, – pastebėjo renginio organizatorius Irmantas Karpis.

Dėl geriausio striptizo šokėjo vardo varžėsi net 12 seksualių vyrų iš įvairių šalių – Graikijos, Italijos, Lenkijos, Baltarusijos, Olandijos, Rusijos ir Karibų salų. Lietuvai atstovavo striptizo grupės „Gelbėtojų šou“ nariai Mirekas ir Giedrius.

Straipsniai 1 reklama

Įspūdingi prizai

„Pramogų bankas“ sulaukė maždaug pusės tūkstančio vilniečių ir miesto svečių moterų dėmesio. Jos nepagailėjo už reginį sumokėti po 60–120 litų. O kai kurioms nusišypsojo laimė ir pakliūti ant scenos, kur joms viliotinį šoko konkurso dalyviai.

Galima buvo išvysti ir dabartines striptizo tendencijas – ne vienas konkurso dalyvis į sceną žengė apsirengęs juodais ilgais švarkais ir pasipuošęs odinėmis detalėmis. „Rodos, ateina filmų „Matrica“ ar „Ašmenys“ herojai“, – pastebėjo žiūrovė Jurgita.

Striptizo šokėjų pasirodymus vertino itin moteriška komisija. Joje buvo dainininkė Inga Valinskienė, laidos vedėja Daiva Tamošiūnaitė, žurnalistė Laisvė Radzevičienė, modelis Jurgita Tvarijonaitė. Vakarą vedė iškalbingoji Asta Baukutė, pasidabinusi senos moteriškės kostiumu.

Šokėjai varžėsi ne vienoje kategorijoje. Buvo renkamas seksualiausias, originaliausias, stilingiausias, labiausiai Vilniaus publikai patikęs šokėjai bei trijų prizinių vietų nugalėtojai.

Už pirmą vietą striptizo galiūnas gavo 1000 eurų (apie 3500 litų), už antrą – 500 eurų (apie 1700 litų), o už trečią vietą – 300 eurų (apie 1000 litų).

Žiūrovės įsidrąsino tik antroje renginio dalyje, nors kai kuriems šokėjams teko rankomis ploti ir prašyti moterų dėmesio. Kai kurios moterys atvestos į sceną nepasidavė gašliems striptizo šokėjų triukams.

Daugelis šokėjų išsirengė tik iki stringų, o savo grožybes slėpė su kepurėmis ar skraistėmis. Vienas šokėjas scenoje pasirodė pasipuošęs angelo kostiumu, o jo šou labiau priminė modernų šokį nei striptizą.

Neįleido krepšininkų

Daugiausia žiūrovių ir komisijos palaikymo sulaukė striptizo šokėjas, pasivadinęs Scarface. Iš Karibų salų atvykęs juodaodis tapo čempionato „Baltic Men“ nugalėtoju.

Jis taip pat susižėrė seksualiausio šokėjo ir „Misterio Vilniaus“ titulus. Antrą vietą pelnė šokėjas Veteris iš Rusijos. Trečią vietą ir originaliausio šokėjo titulą gavo taip pat rusas Mario. Stilingiausiu šokėju pripažintas šokėjas Loveris Chrisas iš Olandijos. Lietuviai šįkart liko neįvertinti.

Dar vykstant renginiui prie įėjimo durų kilo incidentas. Į vyrų striptizo čempionatą ir gausų žiūrovių būrį papildyti panoro „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos nariai – Simas Jasaitis ir Matthew Nielsenas.

Jų organizatoriai neįleido, motyvuodami tuo, kad šis renginys skirtas tik moterims, ir krepšininkams pasiūlė klube apsilankyti po valandos, kai baigsis renginys. Sportininkai neprieštaravo ir į vidų nesibrovė.

Views All Time
Views All Time
3262
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 47 = 48