Lemtingą dieną atgims lemtingas filmas

Lemtingą dieną atgims lemtingas filmas

2006 06 06 kino ekranuose atgims siaubo filmų gerbėjams gerai žinoma juosta „Lemties ženklas 666“ (Omen 666). 1976 m. Richardo Donnerio sukurtas filmas „Omen“ laikomas siaubo filmo klasika, prilygstančia „Egzorcistui“, „Svetimam“, „Daiktui“ ir kt. Vėliau „Omen“ papildė dar keletas tęsinių. Šįkart naują filmo apie Antikristą versiją žiūrovams pateikia režisierius Johnas Moore‘as, susukęs juostas „Už priešo linijos“, „Fenikso skrydis“. Pagrindinius vaidmenis atlieka amerikiečių aktorius Lievas Schreiberis, pažįstamas iš „Mandžiūrijos kandidato“, „Baimės kainos“, Julia Stiles („Bornas: sunaikinta tapatybė“, „Bornas: absoliutus pranašumas“, „Monos Lizos šypsena“), Mia Farrow („Hana ir jos seserys“, „Nusikaltimai ir nusižengimai“) ir kt.

„Lemties ženklas 666“ pasakoja apie amerikiečių diplomatą Robertą Torną, kuris savo žmonai Ketrin turi pranešti liūdną žinią apie ką tik mirusį jų pirmagimį. Prislėgtam tėvui ligoninėje į pagalbą ateina tėvas Spiletas, kuris siūlo priimti ką tik gimusį kitą berniuką kaip savo tikrą sūnų. Kūdikio motina mirė vos pagimdžiusi, todėl niekas nesužinos tiesos apie apkeistus vaikus. Nenorėdamas sukelti skausmo prieš tai du persileidimus patyrusiai žmonai, diplomatas sutinka su kunigo pasiūlymu.

Prabėgus keleriems metams Robertas Tornas paskiriamas Amerikos ambasadoriumi Didžiojoje Britanijoje. Šeima persikelia į Londoną, tačiau iki šiol buvusį laimingą jų gyvenimą pradeda persekioti nelaimės: per Demiano gimtadienį pasikaria jo auklė, keistas kunigas perspėja diplomatą apie netolimus ateities įvykius, jo sūnų ištinka isterija važiuojant į bažnyčią… Į namus atvykus dirbti naujai auklei, šeimą ištinka dar kelios nelaimės, kol galiausiai Robertas Tornas suvokia, kad Demianas – nepaprastas vaikas, o Antikristas, atpažįstamas iš ženklo „666“. Diplomatas turi paaukoti kai ką nepaprastai brangaus, kad apsaugotų pasaulį nuo neįtikėtino masto nelaimių…

Straipsniai 1 reklama

Sukrečiantis siaubo filmas „Lemties ženklas 666“ Lietuvoje ir visam pasaulyje startuos nuo birželio 6!

Views All Time
Views All Time
3979
Views Today
Views Today
3

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

15 − = 10