„Lemon Joy” apdovanoti už sėkmingiausią sugrįžimą

Po septynerių metų pertraukos išleidę naują studijinį albumą „1210” „Lemon Joy” laimėjo pirmąjį apdovanojimą šiais metais. Savaitgalį Palangoje vykusiame „1003 kilometrų” koncerte „Baltic Optical Disc” apdovanojimuose „Lemon Joy” buvo įteiktas prizas už sėkmingiausią sugrįžimą.

Šiais metais dideliais radijo stočių hitais tapo du albumo „1210” kūriniai – „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” ir „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)”. Trečiasis šio albumo singlas „Ten, kur mylėjau” taip pat jau sėkmingai debiutavo radijo topuose. Ši daina atidarė vasario mėnesį vykusius „Bravo” muzikos apdovanojimus.

Balandžio mėnesį išleisto naujausio „Lemon Joy” albumo „1210” iki šiol parduota arti 5 000 vienetų. Atsiimdami prizą už sėkmingiausią sugrįžimą „Lemon Joy” muzikantai atliko naujausias savo dainas „Ten, kur mylėjau” ir „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)”.

Straipsniai 1 reklama

Muzikos kritikai „Lemon Joy” albumą „1210” vadina vienu realiausių pretendentų į geriausio šių metų albumo titulą. Ankstesniais metais „Lemon Joy” yra laimėję apdovanojimą už geriausią debiutą, o grupės lyderis Igoris Kofas yra pripažintas geriausiu vokalistu.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *