Kryžkelė

Crossroads

Svajonės keičiasi, bet draugai išlieka amžiams

romantinė nuotykių komedija
Režisierius: Tamra Davis
Scenarijaus autorius: Shonda Rhimes
Prodiuseriai: Ann Carli
Vaidina: Britney Spears, Zoe Saldana, Anson Mount, Taryn Manning
Muzika: Trevor Jones
Sukurta: JAV (2002)
Trukmė: 94 min. (1 val. 34 min.)
Originalo kalba: anglų
Premjera Lietuvoje 2002 m. kovo 22 d.

Straipsniai 1 reklama

2001 m. seksualiausia pasaulyje mergina pripažinta dainininkė Britney Spears debiutuoja kine. Ir ne šiaip sau debiutuoja, bet atlieka pagrindinį vaidmenį.

Trys merginos Lucy, Kit ir Mimi nuo pat vaikystės buvo geriausiomis draugėmis. Besimokydamos mokykloje, jos tarpusavyje dalindavosi gyvenimo džiaugsmais ir nuopuoliais, linksmais pokštais ir didžiausiomis paslaptimis. Tačiau vieną gražią dieną mokslai baigėsi ir merginos pasuko skirtingais keliais, net neįsivaizduodamos, kad joms dar teks susitikti.

Būtent taip ir atsitinka po aštuonerių metų. Per tą laiką Lucy (akt. Britney Spears) pradėjo dainuoti ir organizuoti koncertus. Tik ne triukšmingų fanų perpildytuose stadionuose, o tiesiog savo mažame bute. Naudodama šaukštą vietoj mikrofono ir įsivaizduoja save popkaralienės Madonna’os kailyje, ji šokinėja ant lovos ir daugiau niekam negirdint atlieka pamėgtus muzikinius kūrinėlius. Kit (akt. Zoe Saldana) pasirinko šokėjos profesiją ir linksmino sporto varžybose susirinkusius universiteto komandos gerbėjus. Tuo tarpu, Mimi (akt. Taryn Manning) patyrė ne pačius linksmiausius nuotykius. Susižavėjusi vienu vaikinu, ji įsivaizdavo save devintame danguje, bet gražios viltys baigėsi išprievartavimu ir nelauktu nėštumu.

Merginos yra prisigalvojusios daugybę svajonių, bet beveik neturi pinigų. Todėl jos ryžtasi išvykti į netikėtumų kupiną kelionę po Amerikos platybes. Jos metu vis labiau nesutarianti su tėvu (akt. Danas Ayrkroydas) Lucy turi slaptų vilčių susirasti ir susitaikyti su savo mama (akt. Kim Cattrall; TV serialas „Seksas ir miestas”), kuri paliko šeimą, kai dukrelei sukako vos 2-eji metai. Pasikvietusios į kompaniją naująjį ir paslaptingąjį Mimi draugą Beną (akt. Ansonas Mountas), kuris turi stilingą 1973 m. „Buick” modelio automobilį, jos išsiruošia ieškoti laimės Los Andžele.

Keliauninkų laukia begalė linksmų ir liūdnų nuotykių, daug naujos gyvenimiškos patirties, nemažai naujų ir lemtingų pažinčių. O juk kelionėje dažniausiai ir išryškėja visos tiesos, ko verti draugai.

Daugiau apie filmą:
http://us.imdb.com/Title?0275022

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

[ca-sidebar id="24091"]