Kaukolės

Skulls, The

Slapta draugija yra tokia galinga, kad gali tau suteikti viską. Tačiau už VISKĄ reikia labai brangiai mokėti

trileris
Režisierius: Rob Cohen
Scenarijaus autorius: John Pogue
Prodiuseriai: Neal H. Moritz, John Pogue
Vaidina: Joshua Jackson, Paul Walker, Hill Harper, Leslie Bibb, Christopher McDonald
Muzika: Randy Edelman
Sukurta: JAV (2000)
Trukmė: 106 min. (1 val. 46 min.)
Originalo kalba: anglų
Premjera Lietuvoje 2000 m. lapkričio 24 d.

Straipsniai 1 reklama

Ar jūs žinojote, kad buvęs Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas George’as Bushas, mokydamasis prestižiniame Jeilio universitete, priklausė slaptai draugijai. Nieko ypatinga? Galbūt, tačiau ta studentų kuopelė vadinosi paslaptingai – „Kaukolės ir kaulų” draugija. Ką veikdavo jos nariai, susitikę slaptuose draugijos susirinkimuose? Apie tai G.Bushas niekuomet neprasitarė nė puse lūpų. Apie tai buvo prisiekę tylėti ir kiti draugijos nariai, tarp jų – ne tik Prezidentas, bet ir daugybė senatorių, teisininkų, žymių visuomenės veikėjų…

Pamirškite nekaltą eilių skaitovų draugiją, prisidengusią „Mirusių poetų” vardu. „Kaukolių” draugija išties yra mirtinai pavojinga.

Lukas Maknamura (J.Jacksonas) – ambicingas koledžo studentas, bet kokia kaina siekiantis studijuoti teisę Harvarde ar kokią nors kitą prestižinę discipliną panašaus lygio universitete. Lukas taip trokšta pasiekti užsibrėžto tikslo, jog yra pasiryžęs pamiršti ne tik geriausią draugą Vilą (H.Harperis) bet ir dailią, jam neabejingą merginą, vardu Kloja (Leslie Bibb)… Jis dar labai to pasigailės, nes kaina, kurią tenka mokėti už sėkmę, yra didelė. Labai didelė.

Iš vidutiniokų šeimos kilęs Lukas tiesiog labai norėjo gyvenime pasiekti daugiau. Todėl įstojo į slaptą broliją, turėjusią garantuoti jam kelią į išsvajotąjį Harvardą… Paslaptingoji, iš pažiūros negrėsminga brolija turėjo keistą pavadinimą – „Kaukolių” draugija. Greitai paaiškėjo, kad pavadinimas nebuvo toks jau nekaltas. Smalsuolis Vilas be reikalo kišo nosį į savo geriausio draugo Luko reikalus – už tai sumokėjo gyvybe „Kaukolių” draugijos pogrindyje… Bet kokia kaina yra per didelė, jeigu moki už SAVO šlovę ir sėkmę?

Paslaptingos draugijos anatomija čia tokia šiurpiai tikra, kad retsykiais primena net Stanley Kubricko „Plačiai užmerktas akis”. „Daily News”

Views All Time
Views All Time
2035
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

20 − 16 =