H.Grantas nori atrodyti kaip Ewan Mc Gregor

Vienas iš įspūdingiausių ir labiausiai pastebimų pasikeitimų aktoriaus Hugh Grant išvaizdoje filme „Gyvenimas pagal jį”, kuris netrukus startuos ir Lietuvoje, yra jo trumpesnė šukuosena. Jo vaidinamam herojui – nepriklausomam, turtingam, įsipareigojimų fobiją turinčiam viengungiui – tokie trumpi, pasišiaušę plaukai puikiai tinka. „Norėjau sukurti modernų stilių. Hugas yra tikras miestietis, turintis žavingo berniukiškumo,” – naują Granto šukuoseną komentuoja filmo kostiumų dizainerė Joanna Johnston.

Asmeninė kirpėja pakeitė aktoriaus įvaizdį po to, kai filmo režisieriai broliai Weitz pasiūlė jo išvaizdoje išbandyti ką nors naujo. Pats britų aktorius šiuo pasikeitimu buvo labai patenkintas: „Dar prieš pradedant filmuotis komedijoje „Gyvenimas pagal jį” pažvelgiau į veidrodį ir susimąsčiau: „Kodėl mano šukuosena kažkaip „neveža”? Kodėl aš neatrodau pavyzdžiui kaip Ewanas McGregoras? Tuomet supratau: taip yra todėl, kad atrodau lyg kokia poniutė golfo žaidėja… Pagalvojau, kad mano šukuosena kaip lesbietės ir tikrai „neveža”. Manau, davar jau apsikirpau tinkamai.”
Nauja Hugh Grant šukuosena filme sukuria susirūpinusio, labai stilingo žmogaus įvaizdį. Kitas akcentas, pabrėžiantis tokį stilių, dominuojantys mėlynos spalvos rūbai, įskaitant ir vėjo neperpučiamą striukę iš italų dizainerio C.P. Company. Dizainerė J.Johnston į tokius komentarus atsako pateikdama nenuginčijamą argumentą: „Hugas Grantas turi kerinčias mėlynas akis, taigi bet kokie mėlynos spalvos rūbai jam tiesiog fantastiškai tinka.”
Dažnai keisdama Hugo vaidinamo turtuolio viengungio Vilo drabužius, dizainerė norėjo sukelti įspūdį, kad jis turi be proto daug įvairiausių daiktų bei yra tuščiagarbis. Pasak J.Johnson, moterims tai daug ką pasako apie jo charakterį, o be to, parodo garderobo įvairumą pradedant nuo hipiško britų dizainerio 6876 ir „Diesel” džinsų ir baigiant „Nike” bei galybe marškinėlių (įskaitant kai kuriuos iš „Vexed Generation” ir „Paul Smith”). Kostiumų dizainerės nuomone kai kurie piešiniai ant marškinėlių atrodo labai juokingi ir truputį ironizuoja herojų.
Taigi galime drąsiai pasakyti, kad filmavimasis romantiškoje komedijoje „Gyvenimas pagal jį” Hugui Grantui davė daugybę naudos: dar daugiau populiarumo, solidesnę sąskaitą, naują įvaizdį ir daugybę madingų rūbų, tradiciškai parsineštų namo po filmavimosi.

Views All Time
Views All Time
1765
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

49 − = 43