Grupės SEL istorija – virtualiame nuotraukų archyve

Grupės SEL interneto svetainė www.sel.lt nestokoja lankytojų dėmesio. Specialiai netrukus išeisiančiam SEL albumui „Muzika” sukurtas ir iš karto po jo išleidimo pakeisimas puslapis sausį susilaukė daugiau nei 5000 vartotojų, nekantraujančių paklausyti čia pateiktų būsimo albumo fragmentų bei prisidėti prie puslapio būsimo pertvarkymo.

Muzika domina „hakerius”

www.sel.lt administruojančios „Eruditas team” atstovo Audriaus Razmaus teigimu, vos vasario 14 d. baigto įrašinėti SEL naujo albumo dainos masina ir interneto piratus.

„Praėjusį mėnesį buvo pastebėtas nepavykęs vieno internauto bandymas atspėti adresą, kuriuo įkeltos muzikinės bylos, naudojamos sel.lt svetainėje. Tačiau tai neatnešė jokių neigiamų pasekmių”, – situaciją komentavo A. Razmus.

Straipsniai 1 reklama

Puslapis – ne galutinis

Šiuo metu tik kelis fragmentus iš dar neišleistos kompaktinės plokštelės bei pagrindinę informaciją apie SEL skelbiančio puslapio dizainas netrukus po albumo pasirodymo bus pakeistas.

Naujajame puslapyje planuojama daug dėmesio skirti gerbėjams ir jų poreikiams. Jie galės ne tik daugiau sužinoti apie grupę bei jos narius, bet ir atsisiųsti SEL vaizdo klipų, dainų iš kitų albumų bei nuotraukų.

Be to, nuo įprastų panašaus formato puslapių www.sel.lt skirsis galimybe puslapio lankytojams tarpusavyje keistis bei nusipirkti įvairių smulkmenų su grupės atributika – atvirukų, plakatų, kepuraičių ir kt.

Gerbėjai rinks nuotraukų archyvą

Populiarios grupės gerbėjai taip pat galės ir prisidėti prie puslapio kūrimo.

„Grupė gyvuoja jau daugiau nei dešimt metų, – teigia SEL lyderis Egidijus Dragūnas. – Per tą laiką labai daug visko nutiko. Kad tai neliktų tik mūsų atmintyje, nutarėme sukaupti virtualų SEL koncertų ir kitų renginių nuotraukų archyvą.”

„Egidijaus idėja surinkti nuotraukų archyvą virtualioje erdvėje, – pridūrė A. Razmus, – yra gana naujas, tačiau sparčiai populiarėjantis dalykas informacinių technologijų srityje, todėl iš karto ėmėme galvoti, kaip šią užduotį efektyviau bei patraukliau įgyvendinti”.

Anot „Eruditas team” projektų vadovo, buvo nutarta pasitelkti gerbėjus – naujajame puslapyje viena skiltis bus skirta specialiai grupės fanams, kurie jau dabar kviečiami siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuotos įvairiausios SEL gyvenimo akimirkos, el.paštu: web@sel.lt.

Views All Time
Views All Time
3315
Views Today
Views Today
3

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 3 = 2