Graffiti vokalisto gyvenime kartojasi dainos „Keista” turinys

Pasirodo, kad Džordana Butkutė nėra vienintelė Lietuvos atlikėja, kuriai tam tikrus gyvenimo įvykius išpranašo naujai parašyta daina.

Pasak Graffiti narių, dabartinis grupės vokalisto Klaido gyvenimas klojasi labai panašiai kaip ir naujausios Graffiti dainos „Keista“ žodžiuose bei dainos vaizdo klipe.

„Matyt, Klaidas, rašydamas „Keista“ tekstą numanė, kad greitai jam ir pačiam gali tekti išgyventi tą keistą jausmą – būti vienišam“, – sakė Graffiti narys Lava, patvirtindamas informaciją, jog Klaidas susipyko su savo mergina.

Straipsniai 1 reklama

Lavos tvirtinimu, kaip ir dainos „Keista“ vaizdo klipe, taip ir asmeniniame gyvenime Klaidui teko rinktis vieną iš dviejų. Tik šį kartą ne vieną iš dviejų merginų, kaip kad klipe, o – arba merginą, arba muzikinę veiklą.

„Viskas atsitiko dėl pagausėjusių Graffiti koncertų. Natūralu, jog Klaidas pradėjo vis dažniau vėlai grįžti namo, bet tai suprasti gali ne kiekviena mergina“, – pasakojo Lava.

Vis tik Graffiti nariai tikisi, kad grupės vokalisto depresija netrukus baigsis, viskas grįš į senas vėžes, o ateityje Klaidas dainų žodžius rašys tik su linskma pabaiga.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *