Erica išleidžia Kalėdinį albumą!

Artėjant Kalėdoms, Erica Jennings įrašė kalėdinį albumą. Jame bus įtrauktos klasikinės kalėdinės dainos „White Christmas”, „Auld Lang Syne”, bei šiek tiek linksmesnės nuotaikos kaip „Rockin’ Around The Christmas Tree” ir Mariah Carey „All I Want For Christmas is You”. Albume bus taip įtraukta nauja daina “Coming Home for Christmas”, kurios žodžius parašė Erica. Ši daina bus išleista kaip radijo singlas kitą mėnesį. Vee prodiusiuoja albumą ir šiuo metu studijoje yra įrašinėjamos dainos.

“Norėjau sukurti tai, kas tiktų įvairaus amžiaus žmonėms. Taigi mes perdarėme šiuolaikines dainas pridėdami šiek tiek savo stiliaus. Daina “Coming Home For Christmas” yra apie buvimą toli nuo savo šeimos ir draugų ir tikėjimą jog juos vėl pamatysi per Kalėdas. Parašiau šią dainą iš mūsų perspektyvos, nes dažnai keliaujame ir pagalvojame apie Kalėdas, kuomet galime praleisti laiką su mylimais žmonėmis apsupti geros šventinės nuotaikos. Daina turi gerą seną polėkį, kuris man labai patinka.

Kažką panašaus mes norėjome padaryti jau prieš du metus, bet buvome nuolat užimti įrašinėjant SKAMP albumus. Šiais metais laikas labai natūraliai tinka”, – dalinosi mintimis Erica. Albumas pavadinimu “Coming Home For Christmas” bus išleistas gruodžio pirmąją.

Straipsniai 1 reklama
Views All Time
Views All Time
2315
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 83 = 90