„Chippendales” ir vėl vilios lietuvaites

Raumeningi ir įdegę kūnai, žavios šypsenos, grakštūs ir išraiškingi judesiai. Dėl jų iš proto kraustosi viso pasaulio moterys. Jau šį rudenį 12 tobulų kūnų nuginkluos moterišką auditoriją ne tik seksualia ir skoninga choreografija. Spalio 12 – 14 dienomis didžiuosiuose Lietuvos miestuose “Chippendales” vyrukai “versis per galvas”, kad vėl sužavėtų lietuvaites, praneša renginio organizatoriai.

Nors viso pasaulio moterys „alpsta” per jų pasirodymus, o dauguma jų net nedvejodamos iškeistų ramų vakarą į pašėlusią naktį su jais, patys “Chippendales” grupės nariai save vadina paprastais vaikinais.

„Jei geriau mus pažinotų, suprastų, kad nemėgstame stereotipų, sklandančių apie striptizo šokėjus. Tikrai nesiekiame turėti bet kokią moterį ir vertiname paprastumą”, – sako vienas Chippendales narių Kevin Cornell. “Daugybė žavių, puikiai atrodančių nuogų kūnų”, – nei vienas užsienio spaudos straipsnis neapsieina be šios frazės. “Chippendales – tai fantastiškas kūrinys, fenomenas. Per jų pasirodymus moteriškoji publika praranda kvėpavimą ir tampa laukine”, – rašo “What’s on Magazine”.

Straipsniai 1 reklama

“Chippendales yra tarsi “Disneilendas moterims”. Jų šou išplečia žodžio “pasilinksminimas” sąvoką – šokėjai įspūdini”, – rašo “New York Post”.

“Chippendales” pasirodymus pradėjo rengti 1979 m. Los Angele, 1983 m. trupė persikėlė į Niujorką. Seksualieji vyrukai šoka milijonams moterų kiekvienais metais, jų pasirodymai rengiami daugiau nei 25 valstybėse visame pasaulyje. Las Vegase “Chippendales” vyrukai turi nusipirkę savo nuosavą pasirodymų salę.

Šiuo metu “Chippendales” rengia trijų rūšių programas: „gyvąjį“ pasilinksminimą, licenzijuotus pasirodymus ir pasirodymus, kuriuos galima stebėti internetu. 10– ojo dešimtmečio pabaigoje “Chippendales”, kuriuos vis dar vadina “pačiu karščiausiu amerikietiškojo eksporto produktu”, pakerėjo Rusiją, Izraelį ir daugelį Rytų šalių.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *