Boženos vakaras restorane „Sevano ežeras” Vilniuje

Veiksmo vieta – Restoranas „Sevano ežeras“ Vilniuje;
Veiksmo laikas – 2006.11.12

Mielosios, Jūs jau man atleiskit, tačiau svečiuodamasi sostinėje nenugirdau jokių neoficialių „pletkiukų“, o ir blogų žodžių apie vakarėlį pasakyti negaliu, todėl net nebežinau, kaip Jus sudominti be tokių kompromituojančių ir atraktyvių smulkmenų…. Tiesa, ir buhalterijos vesti nemoku, todėl negalėsiu atskleisti kiek kam kainavo naujas kostiumas ar bateliai, o juk žinau kaip jums, Damos, tai rupi… Na, ateityje pažadu pasitaisyti, o dabar stengsiuos sužavėti Jus savo paprastu ir nuoširdžiu pasakojimu apie puikų Boženos organizuotą vakarėlį Vilniuje :).

Tik atvykusias į sostinę, mus pasitiko svetingai nusiteikusi Božena. Ji nuoširdžiai rūpinosi, kad mums būtų suteiktos sąlygos ne tik persirengti ar šiek tiek parepetuoti, turėjome laiko pasimėgauti itin gardžiais armėniškos virtuvės patiekalais 🙂 taigi, Vilniečiai ir miesto svečiai, restorane „Sevano ežeras“ ne tik puikus interjeras, bet ir maistas labai gardus (čia patarimas ateičiai 🙂 ).

Renginys neskubėjo prasidėti, tačiau juk padorioms ponioms pridera vėluoti! Argi ne? 🙂 Žodžiu, kiek palūkėję, pabendravę išgirdome pirmuosius akordus, o neilgai laukus aplink mus sužibo tūkstančiai, gal net milijonai karoliukų ir deimančiukų, kuriais spindėjo prabangūs ir kaskart vis kitokie dalyvių apdarai. Žinoma, tie apdarai kerinčiai atrodo tik tuomet, kai puošia tokių dailių merginų kūnus… Ne bet kokių merginų, o šokėjų – rytietiško meno meistrių.

Asmeniškai mane sužavėjo ne tik dalyvių, bet ir šokių stilių gausa. Ir ko tik ten nebuvo: Ugnies deivė, kartu su savo garbintojomis, svečiai iš Havajų bei Ispanijos kurortų, Geišų pulkelis, bei didžiulis būrys pilvo šokio mylėtojų, kurios, mūsų visų akių džiaugsmui, su kiekviena diena sparčiai tobulėja :). Galėjome pasimėgauti gausybės kolektyvų pasirodymais, nes „į svečius“ atvyko klaipėdiškių grupė („Rytų deivė“), dviejų Kauno mokyklų atstovės („Kairo žvaigždė“ ir „Onabellydance“) bei daugybė vietinių merginų („Venus“, „Orientalija“, „Nour El-Ain“). Populiariausiu žanru tarp mūsų šokėjėlių visgi išlieka būgnų šokiai, tačiau galima buvo pamatyti ir saidi, skandarani bei kitų stilių pasirodymų. Manau, Lietuvos rinka jau niekada nebepritruks pilvo šokio šokėjų, nes kaskart pastebiu vis daugiau solisčių. Žinoma, grupiniai šokiai taip pat neapleidžia populiarumo viršūnių. Žodžiu, didžiulė gausa ir įvairovė… Kas kaip moka, tas taip šoka :).

Be abejo, negalime pamiršti ir mažųjų Boženos auklėtinių, kurios, pasirodo, gali šokti ir hip-hop ar net street dance stiliumi. Trumpiau tariant, džiaugsmas ne tik akims, bet ir širdžiai :).

Tikriausiai neįmanoma nepastebėti, kaip meiliai tarpusavyje bendrauja vakaro šeimininkės, tiesiog gražu žiūrėti, o kažkas dar sakė, kad moteriškos draugystės nėra ir būt negali…. klydo :). Ką čia ir bepridursi, miela ir malonu buvo stebėti šį puikų vakarėlį.

Šaunuolės visos iki vienos! Tą niūrų ir darganotą lapkričio sekmadienį, dar kartą įsitikinau, kad jeigu yra noras, jausmas, tai technika pasidaro ne tokia ir svarbi. Nesvarbus ir profesionalumas ar rūbo grožis, svarbi ta didžiule energija ir šiluma, kurią šokdamos daliname visiems, norintiems pasemti nors vieną grūdą iš beribio, bekraščio šokio meno aruodo :).

Ačiū už nepakartojamą šventę… Tikimės greitai sulaukti dar vieno pakvietimo :).

Tai tiek šiam kartui, Mielosios… tikiuosi nenuvyliau :).

Labai labai nuoširdžiai

Views All Time
Views All Time
4356
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 3 = 7