„Arbata” – folklorinis poprokas

Istorija

Gyveno karta senelis ir senelė….. pfu.. mane čia taiso, kad ne apie tai kalba.
O buvo taip, už devynių jūrų, už devynių marių.. ai velnias, vėl ne apie tai.
Ir gyveno jie ilgai ir laimingai, o kadangi visos pasakos baigiasi vestuvėmis, beje, žinot, kodėl visos pasakos baigiasi vestuvėmis? – o todėl, kad po vestuvių baigiasi pasaka.

Na tiek to, pradedam:

1996 m. Susikūrė grupė „Princesė Diana”. Pavadinimas buvo įtakotas to, kas vyko pasaulyje. Nuo to laiko grupėje buvo daug puikių žmonių, kurie kartu paveikė grupės gyvavimą ir sukūrė dabartinį jos veidą. Dėl to ši grupė nėra tradicinė ir nuspėjama, kuri turėtų tam tikrą, tikslią, kryptį.

2001 metais birželio mėnesį užgimė grupė Arbata ir nors nuo to laiko pasikeitė dalis muzikantų, pagrindas liko tas pats. 2003 grupėje pasirodė Bernardas, Sigis ir Marius ir nors Bernardas buvo trumpam pabėgęs, po kurio laiko grįžo ir dabartinė sudėtis groja jau nuo 2003 rudens… 2005 metų rudenį grupę paliko Marius. Tačiau paliko grupę tik kaip muzikantas. Jis ir toliau padeda Arbatai pasinaudodamas savo vadybinėmis žiniomis. Į grupę atėjo naujas būgnininkas Jonas.

Savo dainomis nesiekiame atrasti kažką naujo, kažkam kažką įrodyti, tiesiog stengiamės gyvenimą, šią akimirką, padarytų šviesesnį. Manom, kad nėra absoliučios, visiems vienos, bendros taisyklės, kuri nusakytų, kuri muzika yra tikra, kuri ne. Dėl to, kuriam tai, kas tuo metu yra širdyje, kas padėtų šią akimirką būti laimingu. Nesvarbu ar ši muzika skambėtų liūdnai, linksmai, ar lyriškai.

Viskas priklauso nuo to kas vyksta tuo metu aplink… ir viduje…

Pasiekimai:

Gal ir nėra čia ko labai girtis

Sugrojom triženklį skaičių gyvų ir tik gyvų koncertų, tapom festivalių Gers Ruoks (vykusio Plungėje) III vietos laimėtojais, taip pat Brodvėjus Star 2005 II vietos laimėtojais ir geriausios dainos (Nuo durų prie durų) atlikėjais…

Su ta pačia daina užėmeme pirmąją Lietuvos dainų dešimtuko vieta. Taip pat LDD buvo nugalėtas mūsų „Linkėjimų Tau”.

Ir nors galbūt kažkur ir kažką girdėjote apie mus, visgi geriau vieną kartą išgirsti ir pamatyti koncerte… Taigi labai kviečiam į artimiausią …

O grupės sudėtis yra tokia:

Zala (balsas, akustinė gitara)

Visada jaunas ir amžinai nevedęs.

„Arbatos” vadas. Žmogus greitai sugebantis suburti aplink save nepažystamų žmonių ratą. Serga lengva amnezijos forma vardams, todėl jei neatsimins jūsų vardo, nepergyvenkite, jis „nepasikėlęs”, jis iš tikrųjų neatsimena. Mėgsta aristokratiškai „pasėdėti”.

Grynas lietuvis, bet kartais pamiršta kur gyvena (taip pat lengva amnezijos forma).

Tiki demokratija, kaip pasako taip ir būna.

Klauso įvairią teigiamą energetinę muziką.

Rugsėjo 26 mielai priims sveikinimus ir dovanėles.

Andriucha (elektrinė gitara)

Jaunas, žavus, reiklus maksimalistas. Iki pensijos dar toli (kol kas). Tautybė nenusakoma, per tris grojimo kartu metus išsiaiškinti nepavyko. Sklinda gandai, kad turi armėniško kraujo, kuriuos kartais patvirtina, kartais sako , kad yra baltarusas. Buvo įtarimų , kad yra žydas, bet ne tai svarbiausia.

Groja su humoru, dievina savo gitarą (kaip moterį).. neaišku ką labiau.

Kartais atlieka prestižines krovėjo, vairuotojo pareigas. (po koncertų dėl to labai keikiasi).

Iš prigimties maksimalistas.. gyvos muzikos gerbėjas. Žiemą nešąla, jo kailiukas pats šilčiausias ir nuostabiausias. Ištikimiausiems gerbėjams kartais pademonstruoja.

Birželio 13 diena mėgsta būti prisimintas ir pagerbtas.

Sigis (akordeonas, klavišiniai)

Atsiradęs vėliausiai, bet geriau vėliau negu niekada. Tai atradimas, po pirmo karto, kai tik jį išgirdom, supratom – „Arbatistas”. Žmogus su nepakartojama šypsena, didele širdim ir sugebėjimu groti visais instrumentais (išmoko groti ir nervais).

Šneka retokai, bet kai pasako būna gipsas. Kai netingi (o tingi dažnai) po koncertų siautėja su Bernardu.

Tautybė – Ukmergiškis

Klauso roko dinozaurus, kuriuose yra akordeonas.

Gimęs lapkričio 26-ąją.

Bernardas (bosinė gitara)

Pats jauniausias, bet ne ką mažiau žavus nei kiti. Groja bosine gitara. Tiesa, serga „migravimo sindromu”, migruoja iš grupės į grupę, bet į „arbatą” grįžta. Šį kartą tikimės, kad ilgam.

Mėgsta juokauti, maivytis ir kalbėti intelektualiomis temomis. Kiek žinoma, pasiryžęs padaryti viską dėl Nicko Cave'o. Moka siautėti. Kai pradeda – būna linksma. Karts nuo karto sugalvoja įdomių šokių. Įtraukia ir Sigį. Turėjo gražų ženkliuką su užrašu „I'm so goth”.

Gimimo dieną švenčia sausio 9 dieną.

Jonas (mušamieji)

Jaunas, išdykęs ir juodais plaukais. Būgnais grojo grupėje „Antika”. Pasirodo, Jonas yra Bernardo kurso draugas. Daugiau apie šį asmenį duomenų neturime. Jei Jūs ką nors žinote apie jį, prašome nedelsiant mums pranešti.
Jonas gimtadienius švenčia kiek galima dažniau, nors tikrasis yra gruodžio 5-ąją.

O taip pat visi žmogučiai kuriems Arbata reiškia šį tą daugiau nei garuojantis puodelis… ir kuriuos visada be galo gera matyti…

Views All Time
Views All Time
1940
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 1 = 6