Angels narė pareigūnų buvo užklupta važinėjanti be teisių

Grupės Angels narė Nika prisipažino, kad praėjusią savaitę jai teko ne itin palankiomis aplinkybėmis pabendrauti su kelių policijos pareigūnais. Dainininkė pareigūnų buvo užklupta važinėjanti automobiliu be teisių jį vairuoti.

„Gerai, kad policinininkai pasirodę nesą tokie griežti, kaip kad atrodė. Todėl viskas baigėsi laimingai ir man pavyko išvengti bet kokios baudos“, – džiaugėsi Nika.

Dainininkė juokavo, kad tokia laiminga pabaiga jai buvo tarsi dovana artėjančio gimtadienio proga. Tačiau sklando gandai, kad Nika ne tik dar neturi teisių vairuoti, bet teisės jų įsigyti dar neturės net ir po savo gimtadienio.

Straipsniai 1 reklama

„Na, visos mums trims dar reikia gerokai palaukti iki pilnametystės, bet dėl to savo pomėgių atsisakyti irgi nenorėtumėme. Automobilį vairuoju jau nuo vaikystės“, – sakė Nika, paklausta, kodėl neturėdama teisių, mergina taip drąsiai važinėjo Vilniaus miesto gatvėmis.

Pasak atlikėjos, klausyti ir vertinti leidybai jau ruošiamo Angels albumo dainas – jai geriausia važinėjant automobiliu.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *