Albumą „Bitutė“ „Cisco Kid“ narė pasaugos anūkams

Šią savaitę išleistas grupės „Cisco Kid“ minialbumas „Bitutė“. Jame – lietuviškų dainų „Bitutė“ ir „Ant kalno mūrai“ versijos ir originalūs „Cisco Kid“ kūriniai. Šiuo metu „Cisco Kid“ yra gimtojoje Belgijoje, o albumo pristatymo rūpesčiai patikėti Lietuvoje likusiai naujai grupės narei Audrai-Garbanei.

Mergina nė kiek neišgyvena, kad laimėjusi konkursą iškart neišvyko su grupe į Belgiją. „Crazy“ panelė linksmai leidžia laiką ir Lietuvoje. Praėjusią savaitę poilsiavusi, Audra su kompanija okupavo Palangos klubą „Laukinių Vakarų salūnas“. „Visas naktis ten leidom, personalas mus jau pažinojo. Kiekvieną vakarą tapdavome „kiečiausiu stalu“, – juokėsi Audra. Mergina nutarė pašėlti iš širdies ir dalyvavo visose klube rengiamose rungtyse. Du kartus nugalėjo karaoke konkursą, du kartus – „go-go“ konkursą, kelis vakarus tapo „Mis Laukinių Vakarų mergaite“.

„Esu toks žmogus: jei jau įsijaučiu, mane sunku sustabdyti. Noriu dalyvauti visur ir man „dzin“, ką mano kiti. Draugai žino, kokia esu pašėlusi, todėl net nebando priekaištauti. Visi įpratę mane matyti linksmą. Neduok Dieve, darbe būnu rimta ar blogos nuotaikos, visi aplinkiniai išsyk teiraujasi, ar nesergu“, – pasakojo Audra. Bare, kuriame „Cisco Kid“ narė dirba padavėja, taip pat nebūna liūdna. „Kartais užlipame pašokti ant baro“, – prisipažino ji. (Audra go-go šoka nuo 16 metų ir yra tapusi geriausia Panevėžio „go-go“ šokėja bei Lietuvos „go-go“ čempionato trečios vietos laimėtoja.)

Straipsniai 1 reklama

Mergina prisipažino, kad labai nekantriai laukė albumo „Bitutė“ pasirodymo: „Tai pirmas albumas, prie kurio gimimo prisidėjau, todėl jis man labai svarbus. Kada nors, kai būsiu sena ir turėsiu 20 anūkų, parodysiu jiems šį albumą ir pasakysiu: „Matot, jūsų močiutė jaunystėje smagiai leido laiką“, – juokėsi Audra.

Views All Time
Views All Time
1784
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

36 − = 29