Mėsa. McDonald’s

Mėsa. McDonald's

Daugelis žmonių, siekančių sveikatos, žino, kad mėsą valgyti žalinga. Tačiau žmogaus organizmas kantrus ir ištvermingas, todėl žmones nemąstydami leidžia sau valgyti ne tik mėsą bet ir kitą nesveiką maistą, kuris jau tapo ekonominio imperializmo dalis.

Britų mokslininkai uždraus nėščiosioms valgyti mėsą

Britų mokslininkų nuomone mėsa turi neigiamą poveikį vaisiui. Šios išvados padarytos grupės britų mokslininkų dėka eksperimento su nėščiosiomis moterimis.

Kasdieniame nėščiųjų meniu buvo valgoma raudona mėsa. Paaiškėjo, kad kuo daugiau moteris valgė mėsos, tuo aukštesnis buvo jos arterinis kraujo spaudimas, ir didesnis kortizolio kiekis vaisiaus kraujuje. Kol kas mokslininkai neaiškino kortizolio poveikį vaisiaus augimui ir vystymuisi. Bet šiai dienai jie rekomenduoja susilaikyti nėščiosioms nuo nereikalingo mėsos kiekio racione.

Po įvairių tyrimų, įvairių šalių mokslininkai padarė išvadą, kad riebalinė kiaulienos ląstelė neištirpsta skrandžio sultyse, o sudaro svetimkūnį žmogaus organizme, kuris gali virsti vėžiniu augliu.

Straipsniai 1 reklama

Gyvulinės kilmės riebalai, papuolę į žmogaus organizmą, turi gyvūno biocheminę sudėtį, ir ją išlaiko. Kraujas išnešioja šiuos stambius molekulinius junginius po visą žmogaus organizmą, ko pasėkoje vystosi kraujotakos sutrikimai, sutrinka audinių aprūpinimas.

Japonų ir amerikiečių mokslininkai įrodė, kad kiaulienoje yra medžiagos, kurios skatina žmogaus organizmo senėjimą.

Antimaistas McDonald

Trys ketvirčiai amerikietiškų karvių ir kiaulių reguliariai ėdė permaltus dvėsusių šunų ir kačių produktus. Jiems gi duodami maistiniai miltai… Tai gyvūnų prieglaudų tiekiama žaliava. Šiandien jų karvės ėda dvėsusius arklius, kiaules ir vištas. Be abejo miltų pavidale ar kokiose nors maistinių papildų variantuose. Mc Donoldas didžiausia mėsos vartotojas.

Ketvirtis hamburgerių – tai melžiamų karvių, kurios jau nualintos ir nebetinka melžti, kurių daugelis pačios nebenueina į žudyklą, mėsa. Kad užmušti baisų kvapą, gražiems maisto produktams sugalvota daugybė cheminių kvapų, kaip kad keptos mėsos, sūrio ar bekono. 1991 metais Anglijoje Makdonoldo mėsa pasitarnavo apnuodydama žmones, pasėkoje – inkstų liga. Greito maisto industrija kelia nerimą daugybei amerikiečių gydytojų, kurie palaikė kompaniją, kovojančią prieš greitą maistą. Jie teigė, kad maitinimosi kultūros pažeidimai sukelia didelį viršsvorį ir nusineša 300 tūkstančių amerikiečių gyvybių kasmet.

Daugybė žmonių, supratusių šią Makdonoldo aferą, ryžosi kovoti prieš nesveiko maisto industriją. Spalio 16 dieną visame pasaulyje vyksta demonstracijos prieš Makdonoldo egzistavimą. Tačiau magnatai išleidžia didžiulius pinigus reklamai ir teisminei kovai prieš susirgusius nuo šio maisto ir prieš demonstrantus. Paprasti žmonės gali kovoti paprasčiau ir pigiau – tiesiog rinktis sveiką natūralų maistą, kuriame nėra gyvulių ar kitų negyvėlių produktų.

Švedų mokslininkai (Stockholm University) išaiškino, kad čipsai, fri, ir hamburgeriai turi tiek daug kancerogenų, kad jų mėgėjai pasmerkti vėžiniams susirgimams, arba mažiausiai psichiniams sutrikimams. Mokslininkus šokiravo tai, kad viso Makdonaldo meniu kancerogenų kiekis žymiai viršija tas normas, kurias nurodo (World Health Organization, WHO) Pasaulinė sveikatos organizacija.
Pagal paskutinius Prinstono universiteto duomenis produktai, kuriais maitina Makdonoldo įstaiga iššaukia žmoguje analoginę tabakui priklausomybę.

Ypatingai vaikai kenčia nuo šio maisto, nes jis didina troškulį, o ten gi geriama kola – absoliutus nuodas organizmui. Išvadas darykite patys.

O štai filmuke matote kaip atrodo „maistas“ po kelių savaičių. Juk jūs nesitikite, kad gyvulinės kilmės, ir chemizuotas maistas paliks jūsų organizmą vos į jį pakliuvęs.?

Medžiagą rinko ir straipsnį išvertė:

Views All Time
Views All Time
7240
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

12 + = 16