Prieš gripą, paršalimą ir imunitetui stiprinti pataria nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas VINCENTAS SAKAS

Kaip V. Sakas teigia, antigripinas tai „lietuviams lietuviškas sveikatinantis pagalbininkas, kuris apsaugos organizmą nuo gripo bacilų”.

Dėmesio receptas:

Plakikliu sutrinkite 700g lietuviškų spanguolių, 500g lietuviško medaus, 50g ne kininių, o kaimiškų česnakų, 50g kaimiškų svogūnų. Taip pat sutarkuokite 20g nuluptų laukų krienų (jei neturite, iš bėdos dėkite turguje pirktų krienų), sumaišykite su spanguolėmis, po to įmaišykite 20g lietuviško medaus žiedadulkių, 20g lietuviškos bičių duonelės, 5g šviežiai maltų garstyčių (jei neturite, iš bėdos dėkite parduotuvėje pirktų garstyčių), 5g šviežiai maltų cinamonų, 1g šviežiai maltų aitriųjų paprikų (galima sumalti kavos malūnėliu). Laikykite šaldytuve inde su dangteliu.

30 minučių po to, kai ryte išgėrėte ryžių acto*, išsiskalavote burną rūgštiniu vandeniu, išgerkite šaukštą sveikatinančio Vincento antigripino. Kol siaučia epidemija, Vincento antigripiną gerkite ir vakarais.

* Kas rytą tik atsikėlus išskalaukite burną vandeniu ir išgerkite šaukštą ryžių acto (atkreipkite dėmesį: ryžių actas tik – 2%).
Būtent taip šešis tūkstantmečius elgiasi kinai ir todėl pusantro milijardo žmonių beveik neserga širdies ir kraujagyslių ligomis. Nepatariu užgerti vandeniu, nes ryžių actas labai silpnas ir gerai padeda net tiems, kas serga skrandžio opalige, skundžiasi skrandžio rūgštingumu, sunkumu, bėdomis virškinant. Ryžių actas nesukelia rūgštingumą, o pagerina jo šarmines reakcijas.

Vincentas Sakas
Nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas
Tel. +370 463 50292. Mob. tel. +370 617 24338
El.paštas: vsakas@gmail.com

Vincentas Sakas straipsnyje „Vincentas Sakas: nepriklausomas mitybos ekspertas” taip pristato save : Pirmą kartą Lietuvoje specialybė „kulinarijos ekspertas“ atsirado tada, kai į mano Valstybinio socialinio draudimo pažymėjimą 2002 metais UAB „Ekovalda“ 18-064083 („RIMI“ prekybos tinklas) įrašė, jog esu priimtas darban kulinarijos ekspertu. Sutvarkęs jų kulinariją išėjau ir nuo to laiko visą laiką esu nepriklausomas ir niekam neįsipareigojęs. Norint tapti ekspertu reikia ypatingai gerai išmanyti maisto ir gėrimų gamybos technologijas ir kasdien gilinti žinias šių veiklų dinamikoje, daug laiko praleisti Europos bibliotekose ieškant senuose rankraščiuose ir knygose dalykų apie mitybą, maisto ir gėrimų gamybą. Kasdien sekti pokyčius, vykstančius žemės ūkio ir maisto gamybos kaitoje, kasdien prie kompiuterio praleisti bent 8 valandas, skaitant kas naujo pasaulyje įvyko mitybos ir sveikatos, kulinarijos, konditerijos, bakalėjos reikaluose. Taip pat restoraninio verslo, serviravimo, kulinarinio dizaino ir patiekalų bei gėrimų patiekimo madų pasaulyje.

Views All Time
Views All Time
18
Views Today
Views Today
1
0 0
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn