Homoseksualai – Heterofobai

Iškart noriu visiems prisipažinti. Nesu HOMOFOBAS. Nesu nusistatęs prieš. Jeigu jūs tikrai mylit kitą žmogų, mylėkit. Tai Jūsų pasirinkimas. Ir prašau šitą straipsnį bandyti suvokti logiškai mąstant. (nesivelkim į emocijas, nuostatas. O tiesiog pagalvokim realiai. Moksliškai. Žmogiškai)

Bet noriu daugumą gėjų arba lesbiečių pavadinti: Jūs egocentriški, rėkiantys HETEROFOBAI. (atsiprašau tų kurie tokie nera. Bet situacija pasaulyje suformavo mano nuomonę apie Jus.

Pradėti reikėtų nuo to. Jog vis dėl to, normalu yra Vyro ir moters santykiai. Nes taip yra sukurta gamtos. Nes taip gimsta vaikai. Taip buvo per amžius. ir realiai – juk taip turi būti. argi ne?

Straipsniai 1 reklama

Bet pasitaiko išimčių šiam pasaulyje (pvz šunkiukas gimsta su 3 kojom, vaikutis gimsta su viena akyte, arba vyras myli vyrą). Ir vis dėl to jis gyvas sutvėrimas. Ir mes jį priimam tokį koks yra (su šuniuku gal papraščiau. Jį galima užmigdyti, kad nesikankintu. Bet žmogų priimam. Kad ir jis su viena akim, arba tiesiog yra homoseksualas.

Taip tiesiog nutinka. Būna. Bet kam reikia kelti ažiotažą? kam Rėkti ir didžiuotis, kad tu esi šiek tiek išsigimęs? (nes kaip minėjau, biologiškai normalu yra vyras ir moteris)

Aš suprantu, kai myli, jautiesi lyg ant sparnų, ir norisi rėkti. Iš tos laimės norisi pranešti visiems, kad radai savo sielos antrają pusę. Bet kam reikia kelti reikalavimus valstybėms? Įmonėms? Visai žmonijai, kad įteisintų Jūsų santuoką? Kam reikalauti įsivaikinti? Kam rengti spalvingus paradus, kurie iš tikro yra tik Jūsų egocentriškų Jausmų išraiška, kurie lyg ir turėtų įrodyti jog laimite kažkokį mūši prieš visuomenę. Bet ar nepagalvojot kad būtent Jūs – su tokiais bandymais piršti savo nuomonę kitiems ir atgrąsote. Pvz jei prie manes pradėtu kibti man nepatinkantis asmuo (na takrim tiesiog nesutampa biolaukai. Netgi jei tai būtu mergina) aš tiesiog nenorėčiau su juo bendrauti. Ir tiesiog būdamas tolerantiškas persimeščiau keliomis frazėmis ir bandyčiau susirasti kitą pašnekovą. Bet jei jis pradėtų prie manęs šlietis, lįsti į mano gyvenimą, brautis į mano namus, arba netgi nuteikinėdamas mano draugus ar net vaikus prieš mane, man iškarto jis sukeltų norą jam griežtai pasakyti: žmogau, gal atsigauk? Tu man nepatinki. Atstok nuo manęs ir nelįsk į mano gyvenimą. O jei jis nepaisytų šio griežto įspėjimo ir dar aktyviau pradėtų pažeisti mano privatumą, tiesiog gali iššaukti agresiją arba netgi dar kažką (barni, konfliktą, karą, o gal net muštynes (žinoma muštis nemėgstu, nekenčiu smurto, agresijos, keiksmažodžių, blogų žmonių. Gyvenu tiesiog pagal katino Leopoldo taisykles: Žmogučiai – gyvenkime draugiškai). bet situacija gali priversti.

Bet kam jums įkyriai piršti savo homoseksualizmą į tv, kam jums rengti savimi pasididžiavimo demonstracijas, paradus. Kam Lendat į TV ir ant visu rekiat, kad mes homofobai? Aš tikrai ne, man nerupi su kuo tu. Jei tu nelendi į mano privačią zona, tu man nerūpėsi. Bet tu tiesiog Draskydamas akis ir rekaudamas, netgi reikalaudamas ir grąasindamas skandalais lendi į politiką, kurie truputi susigėdę taikosi prie tavo savimeilės ir pamaloniną tavo ego, įteisiną vieną kitą įstatymą.

Kam Jūs kuriat filmus ir kam Jūs tiesiog vos ne kasdien REKLAMUOJATĖS ir bandot mums įpiršti savo nuomonę.

Aš gi nelendu ir kasdien nereklamuoju kad Stotumėt į mano sektą, kuri garbina ateivius ir tiki jog 2010 metais bus pasaulio pabaiga. Dėl to renkam turtus, kaupiam atsargas ir laukiam kol ateis pasaulio pabaiga. Aš gi nerėkių ant Jūsų, ir viešai prieš milijonus žmonių neišvadinų Jūsų idijotais, kad neįstojot į mano sekta. Nes aš leidžiu Jums pasirinkti laisva valia, aš leidžiu Jums patiems formuoti savo gyvenimą, ir netraumuoju Jūsų vaikų. Neįtakojų psichologiniu spaudimu Jūsų vaikų, kad sekta gerai, o tavo mama ir tėtis – neišprusę senamadžiai FOBAI.

Kam Jūs kankinat Mūsų vaikus, kam Jūs norit išugdyti vaikus, kurie Taptų Gėjais – dėl mados. dėl pasididžiavimo kad pajėgėt. Kam Jūs verčiat vaikus atsisakyti biologiškai gyventi pagal taip, kaip jie sutverti. Neformuokit vaikų nuomonės. Jie patys kai subręs, galės pasirnkti savo kelią. Ir jam niekas netrukdys, nes pasaulis tolerantiškas.

O gal jūs bijot būt vienas, ir Jūs tokiais būdais bandot padaryti anomaliją pasaulyje, kad Jūsų daugėtų ir galėtumėt pajusti bandos ir valdžios įtaką. NES protu to nesugebat, tai bandot savo negalia?

Jus verkšlenat per visą televiziją mus vadindami homofobas, nes girtas, narkomanų Sūnus Jus pavadino Peder***u arba Le**e. O Patys nepagalvojat, kad paprastiem tolerantiškiem žmonėm jūs sukeliat antipatija išvadindami mus Homofobais. Kam tai viešinti?

Jūs peršat savo nuomonė, patys būdami gamtos klaida (nes pagal prigimtį, fiziologines savybes Jūs pritaikyti Vyro ir Moters santykiams) Bet Jūs bandot tiek save įtikinti, tiek kitus kad tai madinga, kad tai naturalu ir t.t. Jūs HETEROFOBAI. Jūs turėdami šiokį tokį išsigimimą, bijot Normalių žmonių, nes ankščiau tai buvo visiškai netoleruotina. Viskas. Jus toleruoja. TYlėkit. užteks reklamuotis. Jau visi žino, kad taip būna. kam dar kažko reikalauti?

Aš nerėkiu visiems pasaulyje Jog jie – nevisapročiai, ir turėtų perskaityt mano knyga, kad aš Jų nepaduočiau į teismą. Nes tik perskaitę mano knygą – jūs tapsit protingi. Tik tada kai perskaitysit mano knyga. (dar geriau jei du kartus. Nes jei nebūsit perskaitę, Jūs nemokėsit gyventi. Nesamone. Jus galit gyventi ir net nematę mano knygos. Tai kam čia aiškinti melagystes.

Atsigaukit. Kam reikia visą šitą balaganą viešint, reikalaut kažko iš politikų? Jeigu ir esat ne tokie kaip visi, tai bent PATYLĖKIT. Nereikalaukit, nepirškit savo nuomonės kitiems. Kam apšaukti kaimyną, jeigu jis myli moterį.

Vis dėl to normalu yra Mylėti moteris. Tai kam man Jūs bandot padaryt, kad aš tapčiau gėju (arba bent mano vaikas) Kaip sako sena patarlė – TYLA, gera byla. Protinga yra nutylėti. Niekas Nesako gyvent negyvenamoj saloj. Niekas nesako niekada neišlyst į gatvę, nenueit į kino teatrą. EIKTI, DŽiaugitės gyvenimu, bendraukit, mylėkitės. BET NERĖKIT ANT NORMALIŲ ŽMONIŲ, KAD JIE HOMOFOBAI. Jei nedarysit psichologinio spaudimo seimui, kad priimtu Jus toleruojančių įstatymų, kad padarytų Jus vos ne pranašesnius už daugumą žmonių. Jus tesiog nerėkit ir nepravardžiuokit visų vyr Lįties atstovyų, kad esam tokie ar kitokie, kad nemokam mylėti vyrų, arba nesam išsigimę.Neprotinga tai.

Nuo kada išsigimimas, yra privilegija, nuo kada išsigimimas turi turėti pranašumas, nuo kada išsigimimas turi reikalauti visiems prisitaikyti.

Tai jei dabar, dėl tarkim radiacijos gims vaikas – Liliputas, ir pradės reikalauti kad visi turėtų žavėtis juo, ir netgi geriausia kad visi nusipjautų kojas, nes aprėks visus LILIPUTOFOBAIS. IR reikalaus teisių. Bet jie yra visi geros širdies žmonės ir supranta kad Liliputizmas liga. Dėl to jie NErĖKIA, Neprasivardžiuoja, neskatina vaikų jais žavėtis ir panašėti Į juos. Jie – tiesiog gyvena. Daugiausia ko jie prašo, tai kad būtų patogu įlipti į autobusą, arba prekybos centrą. Nes Jie Serga, ir jiems tai padaryti sunku. Jie tiesiog nori gyventi. O žmonės tai suprasdami, kad Jiems sudėtinga, padeda, galvoja patogesnius autobusus, mažina laiptukus. Ir visi toleruoja. Ir padeda. O jūs budami gejais? Kuo Jums sudėtinga gyventi? Jei netrokštumėt valdžios ar patenkit Jūsų ego, Jus visus toleruotu. Jei įrodytumėt darbais, kad Jūs geresni, protingesni, gabesni, labaiau išsilavinę, kūribiškesni. Bet jūs tik rėkiat. Kaip tie maži šuniukai, kurie daug loja, bet ištikro nieko negali. O Dažniausiai tie, kurie gali jus perkasti vienu kasniu, jie net neamteli, jie tiesiog kanda. iR jų bijo, jų saugos. O tuos mažus tiesiog nusega nuo klešnės ir numeta į šali. Jūs jau lojat. Jei bandysit įkasti, jus išmes. O gal netgi įspirs.

o Jūs norit kad visuominė jumis žavėtųsi kaip ETALONAIS. Pasikartosiu. Nuo kada Liga – yra privaloma, ir nuo kada Liga reikia žavėtis, ją mylėti, garbinti, daryti įstatymus. Ir dar mokyti vaikus, kad tai – jėga.

Taigi Jūs niekam neužkliuvot, kol nepradėjot reikalauti kažkokių privilegijų. Ankščiau, kol buvau moksleivis, man buvo totaliai nesvarbu, ar gėjus tu ar ne. (ir dabar tas pats) Bendravau ir džiaugiausi, kad Jie visai protingi žmonės ir yra apie ką su jais pasišnekėti. O dabar, dabar pradedu bijoti su jais bendrauti. Kad netyčia nepasakyčiau kažko ižeidžiančio, ir neaprėktų manes Homofobu arba nepaduotu į teisma. Dabar po truputi pradeda kelti pasipiktinimą, per savo įžulų bendravimą su visuomenę, ir savo ego sureikšminimo.

Kam Jums vaikai? ar nepagalvojot kokia vaikuo bus trama, kai supras, kad jo tevai, kurį ji pagimdė,tarkim žuvo, o jį auginą gėjai. Kai meilė vyro vyrui – apsigimimas. Kaip Jam reikia bendraut su draugais? kaip Jus vadinti. Tėtę ir tėtę. Ir vienintelis būdas jau beveik aišku. Jis taps gėjum, nes taip matė pas tėvus. Ir susidurs su antipatija, su priešiškumu, su kančia, kurią jūs privertėt, nors jūs patys sergat.

Dabar kai išsikalbėjau norėčiau priverst jus pagalvot. Galit nekomentuoti šito straipsnio. Nesakykit kad šis straipsnis – homofobo arba gėjaus. Nesikoliokit. O tiesiog pamastykit savo viduje. Tieiog pabadykit suprat ir suvokt, kas yra teisinga. jei tu Homofobas – toleruok ir papraščiausiai nekreipk dėmesio i juos. Nes jei kreipi dėmesi, kurstai karą. Jei tu homoseksualas, pamastyk ar verta rėkti, kad mes tokie ar anokie, Juk žmogus gali savo pasaulyje būti normalus ir biologiškai teisingos pakraipos. Nepradėkim išsigalvot nereikalingų dalykų. Tiesiog būkim tolerantiški, ir nekeiskim šio pasaulio, negadinkim jo. Neverskim savo ar svetimų vaikų išsigimti. Tiesiog susimastykit – ar verta kažko reikalauti, jei tai Jums turėtų padėti lengivau gyvent, nors su kiekvienu ultimatumu ar reikalavimu sukuriat dar didesnę prieštaringą reakcija. Tyla – gera byla. Ir leiskim vieni kitiem pasirinkt savo kelia. Ir papraščiausiai – pabandykim sugyvent šalia, nelysdami į vienas kito gyvenimą. Ir pvz yra kokioj kavinėj yra skelbimas – Gėjai nepageidaujami, tada tai yra blogai, ir tada galit duot į teismą, bet neskambinkit visoms televizjoms ir nekelkit skandalo. O dar protingiau, tiesiog pasikalbėkit, gal žmogus pakeis nuomonę. O jei tu esi kaimynas, kurie gėjai. Neapliek jų vandenių, nelįsk. Kol jie nelenda į tavo butą, nemoko tavo vaikų tapti gėjais, tol tiesiog patylėk.

Jei taip mastytu visi. Pasaulis ne tik kad būtų draugiškas, bet ir nebūtų tarptautinių skandalų, nebūtų karo, nebutu priešingų stovyklu.

Susimastyk, prieš prasivardžiuodamas. Nes kaip sako vaikiška dainelė. kas sako ant savęs pasisako. Tad jei aktyviai rėksi ten kur nereikia kad paprasti žmonės HomoFOBAI – gali sulaukt visuomenės reakcijos jog tu HETEROFOBAS. O jei bijai būt normaliu, jei bijai normalių?

Mąstyk prieš rėkdamas. Protingi žmonės apmasto tai – ką sako.

aš ne prieš homoseksulaus. Aš prieš propogavimą ir reklamą. Ar jūsų ideologija nėra klaidingą? Ar neperlipat ribos. Mąstykit. Ir jei jau kyla labai noras pasakyti, laukiu tik argumentuotos nuomonės. Ir minimaliai 10 15 sakinių.

Gyvenkime draugiškai.

Views All Time
Views All Time
969
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 5 = 4