Duomenų registracijos ir apskaitos sistema FIRMA

“Integruota apskaita”, remdamasi ilgalaike patirtimi diegiant programinę įrangą įvairios paskirties valdymo funkcijų automatizavimui bei naudodama šiuolaikines kompiuterines technologijas, sukūrė programų kompleksą “Duomenų registracijos ir apskaitos sistema FIRMA”.

“FIRMA” yra modulinis, daugiavartotojiškas programų kompleksas, veikiantis pilnai integruotos duomenų bazės pagrindu, turintis patogią vartotojo aplinką, veikiantis Microsoft Windows operacinėje sistemoje. Modulinis principas ir integruota duomenų bazė leidžia pagal vartotojo poreikius greitai plėsti sprendžiamų uždavinių skaičių ir pobūdį, išvengiant duomenų įvedimo dubliavimo naujoms valdymo funkcijoms.

Programos sudaromos atsižvelgiant į konkrečius vartotojo poreikius, įvertinant jo specifinius reikalavimus įvairiose veiklos srityse – paslaugų ir prekių apskaitoje, pramoninėje gamyboje, gabenimų autotansportu organizavime, apsaugos sistemų administravime, medicinos paslaugų registravime bei apskaitoje, didmeninėje vaistų prekyboje ir kitose veiklos srityse pradedant nuo smulkaus verslo ir baigiant stambiomis įmonėmis ar organizacijomis. “Integruota apskaita” padės padidinti Jūsų verslo efektyvumą.

Straipsniai 1 reklama

“Integruota apskaita” palaiko nuolatinį ryšį su savo klientais ir teikia autorinę programų priežiūrą, instaliuodama modifikuotas programų versijas ir konsultuodama vartotojus.

Programa turi dirbti vartotojui, bet ne priešingai.

Views All Time
Views All Time
2832
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 89 = 90